Ydelser

Opti–afkorter

Med vor computer-styrede optimeringsafkorter er spildet nede på 2-4 %. Det skyldes ikke mindst en særdeles effektiv opmåling. Da nøjagtigheden samtidig ikke går ud over hastigheden kan Løgstrup Træindustri levere den perfekte vare hurtigt. Så snart opskæringen er færdig, får kunden besked om resultatet, så han kan planlægge den videre produktion.

Emnestørrelse:
Max. 75x250 mm
Min. 12x40 mm

Savsnit: 4 mm
Nøjagtighed: +/- 1 mm pr. m.

Båndsav

Løgstrup Træindustri kører med centerstyrede kløve- og båndsave, hvilket betyder, at vi kan klare enhver opgave inden for dette område. Begge vore båndsave kan save i grader til f.eks. klinkbeklædning, da vi har mulighed for at save i 45 grader.
Vi har også mulighed for at flække limtræsplader. Max. Højde 400 mm

Emnestørrelse:
Max. B250 x H400 mm (centrering)
Max. B120 x H400 mm (fast land)

Savsnit: 1,3 mm

Høvl / Kehler

Med vore 6 og 9 spindlede kehlere kan vi tilbyde vore kunder enhver form for bearbejdning af træ. Vi har oparbejdet en stor erfaring og ekspertise, når det gælder høvling af træ.

Et af vore kerneområder er udvendig beklædning. Dette område spænder lige fra klinkbeklædning, gavlbeklædning, sternbrædder til underbeklædning. Men også når det gælder terrassebrædder, reglar, støbelister eller almindelig firkanthøvling er vi klar til at yde vore kunder den bedste service og forarbejdning af træet.

Vi står altid klar med en løsning på vore kunders behov, også når det gælder specialprofiler til særlige byggeopgaver.

Pakkeafkorter

Som supplement til vor opti-afkorter har vi også en pakke-afkorter. Med denne kan vi afkorte en hel pakke træ af gangen. Dette sikrer en hurtig og billig løsning for vore kunder.

Med renskæring i for og bag kan vi med 3-5 mm nøjagtighed afkorte træet. Den maksimale pakke-
størrelse er 1200 x 1200 mm.

Malemaskine

Vores malemaskine er specielt udviklet til overfladebehandling af stort set alle former for træ. Især udvendig beklædning nyder godt af en tur igennem maskinen. Vi har stor erfaring i maling af klinkbeklædning, gavlbeklædning, stern-brædder og underbeklædning. Derudover maler vi også en del træ til terrasser og forskellige former for hegn.
Fælles for alle produkterne er, at de behandles med kvalitetsprodukter fra Novocoat, som vi har et meget tæt og proffesionelt samarbejde med.

Vores standard farveprogram består af 4 farver:
Svenskrød, Hvid, Sort, Antrazitgrå
Dog kan der vælges farver fra hele Ral paletten.

Tørreanlæg

I tilknytning til vor nye malemaskine, har vi nu også investeret i en hel ny tørreovn, så de malede pro- dukter gennemtørres umiddelbart efter behandling

Desuden kan vi tilbyde folieindpakning af de malede emner alt efter kundens ønske.
starcalendar-check-o